Tilmeld dit detail Apotek/Apoteksudsalg i Danmark.

Denne side er tilegnet apotekere/ejere/bestyrer
af et apotek eller et apoteksudsalg i Danmark.


Apotek.dk´s formål er at skabe større gennemsigtighed for forbrugerne, og dermed tryghed ved køb. Resultatet skulle gerne blive et endnu større salg af medicin og håndkøbsmedicin i dit apotek/apoteksudsalg. Apotek.dk er et web-index, og IKKE en medlemsorganisation.

For at blive registreret med Gratis-registreringen i de 4 index: Firmanavn, Adresse, Postnr. og Bynavn, er det et krav, at køberne af medicin/håndkøbsmedicin kan gå direkte ind fra gaden, dvs at det er et fysisk detail apotek/apoteksudsalg, der tilmelder sig. Apotekets/apoteksudsalgets primære handel skal være salg af medicin og/eller håndkøbsmedicin, ligesom det er et krav, at der opgives et CVR/se-/moms-nummer. Og apoteket/apoteksudsalget skal ligeledes være godkendt af relevant myndighed.

Det er webredaktionen på Apotek.dk der afgør, hvorvidt en tilmelding bliver Gratis-registreret i de mulige index.

Du kan kun tilmelde dit apotek/apoteksudsalg til Gratis-registreringen, hvor de nedenfor anførte informationer skal være anført:

* Virksomhedens navn
* Virksomhedens fysiske adresse
* Postnummeret for virksomheden
* Bynavn for virksomheden
* Telefonnr.
   CVR/Se-nummer
   Kontaktpersonen der tilmelder
   Email-adresse - Den primære kontaktform med Apotek.dk

De *-markerede informationer vil være dem, der bliver vist i indexene, og således være omfattet af Gratis-registreringen.

Klik videre her for at udfylde tilmeldingsformularen