Søg / Find

Apotek.dk er en Quickguide, hvor du med bare 2 clicks og lidt scrol med musen, kan finde mere end 200 apoteker i Danmark - i de 4 første index i betjeningspanelet til venstre.

Med Firmanavn, Adressen, eller Bynavn så finder du let frem til det apotek du søger. Eller vil du checke udvalget af apoteker i f.eks.: "Odense" så er det jo ligetil at vælge Bynavn, og så vælge "M - N - O" i opdelingen. Bemærk. Bynavn er 4 spalte/kolonne fra venstre på siden/tabellen.

Med Postnummer, kan du finde den/de apoteker som opfylder dit behov for til geografisk nærhed. Er du f.eks. på besøg hos familien i 8000 Aarhus, kan du finde de apoteker som ligger i 8000 området og på den måde let finde frem til et apotek, der kan hjælpe dig med den nødvendige rådgivning eller medicin.

Med Danmarkskort-søgningen Firstaid finder du de apoteker, som gerne vil have, at du besøger deres hjemmeside "W Ebsite", for at få mere information, om f.eks.: Priser, medicin, håndkøbsmedicin eller måske kigge nærmere på apotekets service-tilbud, åbningstider m.m. De samme apoteker giver dig i de 4 første index: Firmanavn, Adresse, Postnummer og Bynavn, også mulighed for, at du kan sende emails "E Post" direkte til pladsen, finde apoteket lokalt via "M Ap" knap, som viser apotekets nøjagtige geografiske placering i lokalområdet. "F Acebook" knappen linker direkte til apotekets profil på Facebook, og endelige kan du også herfra klikke videre til ápotekets hjemmeside på "W Ebsite".